magyar hentesüzlet fairfieldi hentesbolt
Magyar Hentes
new yorki husbolt husaruk
Magyar Hentesbolt magyar hentes
huskeszitmenyek
hentesaru
 
smoked meat
 
husbolt

Hentesboltunk története az úgynevezett "Gulyás Avenue-ról" indul, visszatekintve egészen az 1950-es évekig, mikor Manhattan Yorkville-nek hívott negyedét jórészt magyar bevándorlók lakták. Abban az idoben nem szorult bemutatásra a füstölt kolbász, a húsvéti sonka,vagy a székelygulyás fogalma. Mára ez a kép megváltozott. Yorkville utolsó és egyetlen magyar hentesüzleteként büszkén nézünk szembe a feladattal, hogy megőrizzük, és megismertessük látogatóinkkal a magyar kultúra, és a magyar konyha világát.

A mai napig eredeti formájában megmaradt füstölő, és az eredeti magyar földön termett fűszerek segítségével igyekszünk megőrizni azt a minőséget, amit a magyar vásárlók megszoktak, és az európai, vagy más ízeket ismerők megismertek nálunk.Termékeink között a mai igényeknek eleget téve szerepel nemcsak a magyar, de európa számos országának különlegessége, a német,vagy svájci csokoládéktól kezdve a görög, és bulgár sajtokon keresztül a lengyel befőttekig, és cseh sörökig minden, ami kiegészítheti a kalocsai paprikát, a piros aranyat, a baracklekvárt, vagy a beigliket, hogy csak néhányat említsünk.

Saját készítésű termékeink közül legfontosabbak a felvágottak, például a fokhagymás, a nyári, a tiroli szalámi, vagy a csabai füstöltkolbász, a cserkészkolbász, a füstölt oldalas, csülök, szalonnák, sonkák, illetve a különböző főtt ételek, mint a borjú, marha, pacal, vagy székely gulyások, töltöttkáposzta, bableves, és húsleves - a teljesség igénye nélkül.

Cégünknek az évek során szoros kapcsolatot sikerült kialakítani éttermekkel, rendezvényszervező cégekkel, illetve a magyar egyházakkal, melyek rendszeresen fordulnak hozzánk bizalommal igényeikkel. Előkészítve, vagy tálalásra kész formában is ajánljuk termékeinket. Szeretettel várjuk megrendeléseiket, kérjük, lépjenek velünk kapcsolatba, szívesen válaszolunk kérdéseikre.

Home   |   About Us   |   Contact